
- 100 gr marcipán massza /én beletettem egy egész csomaggal, 20 dkg/
- 4 tojássárgája
- 100 gr porcukor
- 200 gr puha vaj
- 2 narancs lereszelt héja
- 200 gr finomliszt
- 50 gr min. 60% kakaótartalmú csoki
A marcipánt, tojássárgáját, porcukrot és vajat jól összedolgozzuk. A narancshéjat és lisztet belekeverjük. A tészta lágy, nem gyúrható, de nem is túl folyós..
Egy csillagcsöves nyomózsákkal sütőpapírral bélelt tepsibe kis halmokat nyomkodunk . Előmelegített sütőben 180 fokon vagy gáz sütő 2-es fokozatán 8-10 percig sütjük..
Ha kihűlt, olvasztott csokit csurgatunk rá.
Dobozban hetekig eláll. Már ha el nem fogy azonnal
0 comments:
Megjegyzés küldése