5 szelet bármilyen húst (tarja, karaj, comb, sőt én már készítettem csirkecombból is), besózok, kicsit megborsozom,, majd ez közepes tepsit kizsírozok, vagy olajjal jól megkenem,, s egymás mellé fektetem a húsokat. Megkenem mustárral és a következő tölteléket ráborítom a húsra:
Összekeverem a 2 főtt, felaprított tojást, 3 áztatott zsemlét, 10 dkg apróra vágott csirkemájat, 10 dkg összeaprított gombát, apróra vágott petrezselymet, sót, borsot, majorannát, kevés zöldborsót, 1 nyers tojást. (meg szoktam bolondítani kukoricával is)
Utána a tetejüket megkenem gazdagon tejföllel.
Fél óra alatt, közepes lángon megsütöm. Mielőtt lekapcsolnám a sütőt, a tetejét megszórom reszelt sajttal.
A mennyiségeket arányosan növelheted.
Mustáros kozák pecsenye
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 comments:
Megjegyzés küldése