Mivel eléggé macerás és munkaigényes, így csak néhányat tettem a fára, a többit az ajándékok mellé tettem.
Marcipámból készült csokibevonóval.
A szaloncukorhoz, (anyukám segítségével) készítettem mákos és diós tölteléket. Olyat amit a bejglibe tesznek. Csak kis mennyiség kell, de ha marad a bejglikészítéskor azt fel lehet használni.
Ha valaki nem akar pecsmecselni a töltelékkel, lehet beletenni aszalt gyümölcsöt is (pl vörösáfonya, aszalt szilva,meggy, eper vagy mazsola csak be kell áztatni 1 napra valamilyen aromába rum vagy vérnarancs), de simán a marcipánból is lehet gyúrni kis hengereket.
Olvasztott csokiba kell mártani, megszórni díszítő cukival és a hűtőben lehűteni.
Másnap celofán és díszcsomagoló kis négyzetekbe kell csomagolni én vékony fémszálas horgolócérnával kötöztem meg a két végét.
Marcipán szaloncukor
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 comments:
Megjegyzés küldése