Üzemeltető: Blogger.
RSS

Könnyed marcipános szaloncukor :-)


Marcipános szaloncukor a nana.hu-ról


20 dkg őrölt mandula
10 dkg barna,nádcukor
1-2 kávéskanál víz vagy  friss narancslé
1 evőkanál kandírozott narancshéj
fél citrom leve
csipet fahéj


Őröld porrá (lényeges,hogy minél finomabb legyen a masszád,ne annyira darabos) a mandulát az aprítóban,kávédarálóban.
Mehet hozzá a citromlé,narancshéj,fahéj és kevés narancslével,vagy vízzel őröld morzsalékosra,ha ezután kézzel nem lehet masszává gyúrni,adj hozzá pár csepp folyadékot,
Formázz  belőle cukikat,majd olvasztott csokiba mártsd be,vagy hempergesd meg kakaóporban,vagy tejporban (ízlés szerint).

0 comments:

Megjegyzés küldése